Interieurbouw in Weert of Roermond?

IMT Interieurbouw Weert is uw partner in interieurbouw

IMT Interieurbouw Weert is een ervaren interieurbouwer die uw interieur op maat maakt. Gespecialiseerd in houtwerken, kunnen wij al uw plannen realiseren. Ook In Roermond leveren wij interieurbouw op maat. Ons doel is klantentevredenheid voor particulier en de zakelijke markt. Wij bieden maatwerk en denken mee in oplossingen waarbij onze klanten kunnen rekenen op een hoge kwaliteit. Met een eigen werkplaats waar wij veel werkzaamheden voorbereiden en produceren heeft u weinig overlast van ons. Omdat wij met een klein team werken zijn de communicatielijnen kort en onze flexibiliteit groot. Wij stellen alles in dienst om tot een goed eindresultaat te komen!

Kies voor interieurbouw in Roermond en Weert met IMT Interieurbouw

Op de website van IMT Interieurbouw vindt u vele foto’s van gerealiseerde projecten. Ook in Roermond en Weert hebben wij bijzondere projecten afgeleverd. Onze werkzaamheden bestaan uit:

  • kastenwanden;
  • badkamermeubelen;
  • kozijnen en deuren;
  • systeemplafonds en laminaatvloeren ;
  • houten koven;
  • recepties en balies.

Bel of mail ons voor uw interieurbouw project op maat!

Onze medewerkers zijn tijdens kantooruren te bereiken voor al uw vragen op het gebied van interieurbouw. Neem contact met ons op via het contactformulier, zodat wij u met maatwerk van dienst kunnen zijn. Wij staan graag voor u klaar en als wij vandaag uw offerte aanvraag ontvangen, krijgt u snel een scherpe prijs. Wij maken graag uw interieur op maat met vakwerk in timmerwerk!