Houten trappen in Weert of Roermond?

IMT interieurbouw uit Nederweert heeft meer dan 17 jaar ervaring in timmerwerken

Eens in de zoveel jaar is het weer tijd om uw leefruimte aan te pakken. Uw persoonlijke smaak is daarbij bepalend. Zo zijn op maat gemaakte timmerwerken zoals houten trappen erg gewild . Onze creatieve vakmensen komen bij u thuis zodat uw houten trap aan alle verwachtingen voldoet. Kijk op onze website voor foto’s van gemaakte trappen in diverse vormen en materialen. Ook kunt u bij IMT Interieurbouw terecht voor andere timmerwerken op maat. Neem contact op voor een offerte op maat.

Ook voor uw huis in Roermond of Weert kiest u voor houten trappen op maat van IMT Interieurbouw

Op onze website vindt u vele foto’s van trappen en andere timmerwerken die door IMT Interieurbouw zijn gemaakt. Onze interieurbouwwerken bestaan naast houten trappen uit:

  • bouw van balie of receptie;
  • kozijnen en deuren;
  • systeemplafonds en laminaatvloeren ;
  • kastenwanden;

Het belangrijkste bij de vervaardiging van houten trappen en interieurs is de tijd waarin het moet gebeuren. U wil zo min mogelijk overlast, dus vinden alle grondige voorbereidingen plaats in onze werkplaats. Minder zorgen en overlast voor u.

Bel of mail ons voor houten trappen op maat!

Als u eraan denkt om ons in te schakelen voor timmerwerk of interieurbouw. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen en bieden een oplossing op maat. Neem contact op via het contactformulier voor bijvoorbeeld een offerte op maat. Wij staan voor u klaar.